Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 oktober 2020

Who let the dog out?

Bonzo var överlycklig att slippa ur hagen och bestämde sej för att motionera sej själv. Det vore väl ändå rätt behändigt. Nå så långt har vi inte kommit men att sitta vackert och räcka tass, där är vi nu. Tror han är vänstervriden som sin matte för det tog en stund före han slutade lägga vänstern och rättade sej till högern.


Mitt kreativa rum har jag fått ordning på i dag och ryms numera in själv också och kan sitta och blogga. Det har jag gjort en tid nu vid köksbordet, också delvis pga Bonzo som inte har riktigt full tillträde här ännu då jag har min vita lurviga matta på golvet...                                                                                       I vardagsrummet har jag satt mattan på plats och hittills har det gått bra, lite gnag i ena hörnet men det dämpade vi med vitpeppar pulver. Prosit! Och Rudolf har kommit i ram, det är hans tid nu.


Jag och Bonzo tände ljus för Zeb i dag. Det ska få lysa till minne av honom hela helgen.  Sa till gubben i kväll när vi åt och Bonzo sov på golvet att då vi skulle vetat det i maj när sorgen kändes outhärdlig att vi skulle ha en miniatyr av Zeb i allhelgonahelgen. Förutom ansiktet är de så lika, sover på samma ställe och har samma kroppsrörelser. Oändligt tacksam fast saknaden aldrig kommer att försvinna efter vår första fyrfota vän.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar