Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 20 oktober 2020

Nöjd matte

Lite lyx ändå att vara hemma mornar som denna och kunna gå ut och njuta av soluppgången.

Från och med i dag är det ny morgonrutin hos oss. När gubben åker på jobb hamnar Bonzo ut i hagen med sin morgonmat. Sen får han tillbringa lite tid där och uppleva tidiga och mörka mornar för att också bli van med det. Ytterlamporna lät jag vara på men nog gräts det en hel del före han accepterade och kunde börja se sej omkring och bara vara. Desto lyckligare när jag hämtade honom och vi tog en liten sväng.


Senare under dagen undersökte vi ett skogsområde vilket var spännande för en upptäcksfarare. Vi har haft så sjukt bra flyt och kontakt i dag och jag tror vi är nöjda båda två. Underbart med sådana dagar då jag av erfarenhet vet att ibland står jag helt nollställd över hans beteende.


Sydde ett halvt dussin linneservetter av ett tygstycke men vet inte vad som satt i symaskinen för ibland blev det inga stygn. Så de ser gräsliga ut men jag tänkte att smällar får man ta och det går lika bra att torka bort senapen i mungipan oberoende av stygnkvalitet.


Nu är vi också anmälda till vår första valpkurs hujedamej, hur det nu gick till. Så går det när man agerar först och tänker sen. Har Zebs och min valpskola i så färskt minne ännu och det var ingen höjdare. Men skolan var från åtta veckors ålder så kanske det inte är så höga krav. Vi far nu dit helt enkelt och gör det bästa av det. Bonzo måste hur som helst börja socialiseras med andra hundar. Som det är nu tror han att han är kung över allt och alla.


Och om morgonen var vacker har också kvällen sin charm när dimman rullar in.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar