Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 1 oktober 2020

Oktober

Så gick vi in i oktober månad bara så där. Denna björnunge som jag älskar och sliter mitt hår för blir 11 veckor i dag och har varit hos oss i 4 veckor och tagit över hela vårt liv och leverne.


Ännu plockar jag in små buketter från trädgården för att njuta till fullo av dem. Tänk att rosorna blommar och dahliorna som stod ute i stormen verkar ta igen sej. Min farbror var hit en stund i dag och i morgon skulle han komma på nytt med en växt åt mej, sånt gör mej glad.


Det är inte mycket som blir gjort under våra dagar nu förutom att skura golv och jaga valp. Men i dag spikade jag upp Zebs tassavtryck som jag gjort i lera på köksväggen. Fick plötsligt för mej att det skulle hänga där bland allt annat jag gillar. Borde få upp en bild på Bonzo också och ett tassavtryck naturligtvis av hans lilla tass också.


Jag brukar tala till Zebs kloka och vackra ögon ibland om dagarna. Om vilddjuret som rasar omkring i huset nu och att han inte skulle orkat med Bonzos tempo. Ibland smeker jag glaset tills det är alldeles fläckigt. Fina fina Zeb.


På eftermiddagen kom sommarvärmen, helt otroligt. Bonzo brassade runt tills han blev allt för äventyrlig och sattes bakom lås och bom. Nu sover han så jag ska passa på att läsa några sidor i en bok. Men oktober alltså. Tänk att vi redan är där.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar