Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 oktober 2020

Frostig söndag

Bonzo och jag tog en promenad längs ån i morse när solen steg och gjorde omgivningen gnistrande vacker.


Det kändes som om vi var tidigt uppe när vi fick ställa klockan bakåt en timme. Det är okej när vi får en timme men surt igen när den tas ifrån oss, så jag hoppas att detta tar slut nu.


Eftersom dagen varit så ruggig och kall har vi mest suttit inne. Lillebror har varit här och i kväll väntas de två andra. Då ska vi sätta fyr i spisen och grilla korv. Känns som en passlig kvällssyssla och avslutning på veckan. Jag hade halvt om halvt tänkt hälsa på farmor i dag men pratade med min ena farbror och kom överens att han far i dag och ställer om hennes klocka. Hon har en sån som säger tid och jag var rädd att jag skulle vara på fel knapp och ändra språk i stället. Så jag gör mitt besök nu in i veckan.


Har ni sett vad Ing-Britt kom med i dag. Två par sockor som matchar tröjan helt perfekt och jag blev så himla glad. Att få nya sockor till en ny säsong är så bra. De gröna drog jag genast på mej och dessa två kommer att finnas på mina fötter tills björkknopparna spricker i vår. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar