Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 22 oktober 2020

Dyngväder


Fy och elände för vädret nu, det här måste ändå vara det mest usla man kan tänka sej. Så mörkt och dystert att jag överväger att börja tänka på julen. Men jag ska hålla mej en stund till, det ryktas om bättre tider framöver så.
Var till massör i morse och fick hjälp med ischiasnerven. Eitta reve hadd feil som vi säger på ren dialekt och nu ska jag ge det en chans att bättras på en till två veckor med små hemmaövningar under tiden.
Hade sån tecknarlust som jag inte haft på länge idag så jag skissade upp en hand och fyllde med zentangle teknik som är väldigt meditativt.
Ett besök hos gammelmoster har legat över mej en längre tid och det tog jag tag i på eftermiddagen. Det blir ju så att när det kommer till den generationen är farmor först på listan. Men jag vill inte glömma bort de andra heller men det blir onödigt glest mellan turerna. Glad över besöket blev hon i varje fall.


 Skarpa inomhusbilder av denna krabat som övat ståihage ordentligt i dag är lönlöst. Han står ju inte still i två sekunder, så det blir en snöbild då glädjen stod högt för en liten en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar