Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 oktober 2020

Bok och bakdag

Grå och regnig förmiddag och vi var ute bara i kortare perioder. Jag njöt av stillheten då Bonzo tydligt var påverkad av vädret och sov mycket. Jag fick i lugn och ro dricka mitt kaffe och läsa min bok. Dessutom fick jag tummen ur röven och nu är veterinärstid bokad och ögonläkare till mej. Jag får vänta två månader för att slippa till "min" ögonläkare men bättre det än aldrig. Med glaukom i släkten och jag med mina hål på näthinnan behöver verkligen med jämna mellanrum få ögonen kollade.


Vi beslöt att baka bröd av jästen som fanns hemma och meddelade sönerna att svänga in efter arbetet för att få varsit.

Jag fick lös lite tid på eftermiddagen och besökte Musti&Mirri (igen) då jag ansåg att det behövdes lite mera leksaker och dyligt. Kom hem med en 10 meters träningslina, visselpipa, tre bollar, en kong som man kan fylla med blötfoder och tre tuggpinnar. Julafton kom tidigt i år tyckte Bonzo. Att ha munskydd i affärerna är en helt vanlig sak nu och faktiskt kändes det mycket tryggare. Jag som gått och hållit andan så fort jag känt att nån kommit för nära.

Så ikväll var vi ute en lång stund med vår långa träningslina, mest för att känna på men också lite inkallning och frihet att slippa en bit men ändå inte för långt borta. Jag tyckte det kändes bra men hann aldrig fråga Bonzo som däckade nästan direkt vi kom in. åtminstone tog det viss energi ur den lilla kroppen. Härligt väder annars i kväll, ljummet och friskt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar