Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 oktober 2020

Tidningar och höstlöv

En riktigt utedag med sol och höstlöv har vi haft Bonzo och jag. Jag har räfsat och Bonzo jagat löv och hoppat i hoparna. Nu blåste det så i dag att på vissa ställen syns det inte att vi varit för där är det lika mycket på nytt. Men vad jag tycker Bonzo ser fullvuxen ut på denna bild, men han är ju ingen småvalp längre utan 12 veckor i morgon och säkert dubbelt så stor som när han kom till oss.


Den långa träningslinan var dock ett kap. Bara att binda fast där det passar så får han flytta runt med mej utan att jag ska behöva vara rädd att han smiter så fort jag vänder bort blicken.


Den här synen är alldeles ljuvlig och det blir en bukett till helgen ännu i oktober. Vilken höst vi haft!


Första Koiramme tidningen damp ner i postlådan och jag hade att bläddra i och se på bilder när jag åt ;)


Och Readly levererad första jultidningen. Kändes inte värst aktuellt men jag bläddrade igenom och tar på nytt när tiden är mera lämplig. Kan tro att det suttit bättre om vi haft en hemsk höst väderleksmässigt men den har jag bara positiva tankar om i år så nån julfeelis behövs inte ännu.


När det blir tid för kvällsmat och man får plocka in så mycket färggrant, då vaknar smaklökarna till ordentligt. Ugnsrostade med olivolja och flingsalt så gudomligt gott.

I morse måste jag meddela mamma om min fina dröm som jag hade i natt. Jag drömde om mormor och morfar, om Enafolk och Anni som bodde under samma tak. Det var festligt och kalas och jag har på känn det var mormor som fyllde år. De många barnen som var där lekte i vardagsrummet och morfar hamnade att bygga en lampa som for i golvet av de vilda lekarna. Jag vaknade med en sån värme i hjärtat och jag vet faktiskt inte varifrån jag fick den drömmen men tog så tacksamt emot den. Som en påminnelse från svunna dar där kalas hos mormor och morfar alltid var en glädjefest.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar