Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 oktober 2020

Vad är det med dessa trappor?

Far och son i korvgrillartagen i går kväll. Ibland kan det vara riktigt gott fast det inte är nån storfavorit.


Så tråkigt väder i dag suckade Bonzo och glodde ut genom fönstret. Det blir lite enformigt att hålla till här inne mest hela tiden så vi tog oss en uppfriskande promenad mitt i regnvädret. Det mådde vi gott åt båda två.


Jag sökte efter en film som jag kom att tänka på i går och den var lika bra som jag minns den. Det är så romantiskt när John (Richard Gere) kommer uppför rulltrappan med ros i hand till sin fru och låten The Book of love med Peter Gabriel spelas. Jag har en förkärlek till trappscener jag. Som i En sång för Martin när han Martin, spelad av Sven Wollter kommer ner för trapporna och frågar Barbara, spelad av Viveka Seldahl om hon redan ska gå. Och Fantomen på operan när han förklarar sin kärlek för Christine och förtvivlat sjunker ihop i trappan. Alla tre scener ger mej gåshud. Åh!



 Sen fick jag för mej att göra en enkel dekoration av temat man tager vad man haver. Olivkvistar och torkade vallmokapslar, järnring, järntråd och sammetsband. Voila´!

Det har nu gått så långt att jag ser fram emot att slippa i väg och handla mat, nåt av det tråkigaste som finns annars. Pandemin gör så mycket konstigt med min hjärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar