Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 oktober 2020

Ändrade planer

Vi bestämde oss för att fara på utfärd med Bonzo i det fina vädret och försöka ta lite bilder av honom i vacker miljö. Kanske skulle min huvudvärk släppa som jag drogs med.


Vi körde till Fors Jannes stuga och gick upp för det vitmossiga berget. Det är ju långt ifrån enkelt att ta bilder av ett vilddjur.


Men han trivdes ypperligt i ny terräng.


Mossa under tassarna var en ny upplevelse.


Och alla dessa pinnar att smaka på.


Så härligt att kunna ta honom på små utfärder så han får se nåt annat än hemknutarna. Längtar tills vi får ta långpromenader tillsammans.



 Eftersom jag känt mej lite "knåssi" i dag har inte ungdomarna varit här och det har känts väldigt konstigt och tomt. Men vi har vilat duktigt under eftermiddagen och i kväll har vi tittat på de två avsnitten av Björnstad som släppts på HBO. Plockade in en bukett av vad som fanns medan snöbilder har rasslat in på sociala medier. Vi har haft väldigt fint i dag men nu hörs regnet därute. Bonzo håller på att slakta ett svin och det går ingen nöd på oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar