Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 januari 2011

Kall lördag


Eldade i spisen det första jag gjorde i morse. Sen satt jag med kaffemuggen och stirrade in i brasan en lång stund. - 25 visade utetermometern så det tyckte jag att jag gott kunde unna mej.
Zeb hade däremot lite svårt att förstå det. Karlarna fortsatte med tv monteringen och jag visste inte riktigt var jag skulle vara så jag gav efter för Zebs bedjande ögon. Fantastiskt vackert där ute fast det bet rejält i näsan. Det kändes ändå riktigt bra sen vi väl kommit igång och jag passade på att ta lite kort med mobilen.





Nu är tv och dess ställning på plats så det skulle vara fritt fram för mej att svabba av golven, och det måste verkligen göras. Att ha hund gör att golven aldrig är rena. men vad gör det, det är han som värmer mina kalla fötter, får mej ut i naturen och allmänt må bra.
Lilla sonen skulle skjutsas till Forsby för att öva med det andra bandet (det mer seriösa) Orion. Passade då på att överlämna en bukett tulpaner till min härliga vän i Bennäs som fyller år i morgon. Det skiljer 33 år på oss men ni skulle se när vi träffas. Då är vi som vilka jämnåriga som helst och vi har så roligt tillsammans. Det känns tryggt med att själv bli äldre för det verkar bara va en siffra,själv blir man inte gamlare i sinnet. Bara om man tillåter det förstås. Vi träffades genom arbetet och vänskapen har växt genom åren.

Har konstaterat att många bloggar innehåller mycket skönhet och mode och bloggerskan i bikini mm. Det sminkas,poseras och putas med diverse kroppsdelar. Nångång ska jag också lägga in en snygg bild, dock inte i bikini. Tills dess får ni nöja er med denna bild. Tagen ur den verkliga verkligheten och just här just nu.
En frostbiten,rödsprängd bloggerska!!!




Hahaaa! Nu ska här kokas risgrynsgröt så smörar jag lite för gubben. Han fick typ ALDRIG risgrynsgröt varje lördagskväll när han ännu bodde hemma.
Njut av lördagskvällen kära ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar