Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 26 januari 2011

Kurskväll


Sena inlägg nu men så är det när jobbet tar sin tid och kursen sin. Ville också ha in en bild men hur jag än försökte så tänkte jag inte få nån rätsida på den. Pojkarna borde vara hemma när det strular till sej, de både kan och vill hjälpa en oteknisk mamma. Men det fixade sej till slut.
Var onödigt trött idag på kursen och orkade faktiskt inte ända till slutet. Efter kvällsmaten for jag till stan för att hämta två biljetter till Idolkonserten som jag hade reserverat. Så handlade jag lite och sen till kursen. Väl där när jag fick sätta mej ner och slappna av var det hänt. En till tulpantavla blev det och en nakenstudie lite hastigt och lustigt. Helst av allt hade jag velat måla en elefant! men hann inte ta ut nån bild före jag for.
Men cykeln var lärarinnan supernöjd med. Jag gjorde den klar här hemma så hon hade inte sett den färdig.
Snart ska vi börja måla vatten och vågor. Det blir intressant.

En väninna vill ha mej med på en utfärd i morgonkväll och det ska bli roligt. Jag ska va som kartläsare jag som kan det här med orientering.
Jag tänkte en gång i tiden börja som orienterare så jag for med en gång med en kompis. Det gick superfint och vi hittade varje kontroll, det var bara det att vi inte hade en endaste av dem på rätt ställe och funktionärerna förstod inte hur vi lyckats med det. Är man en naturbegåvning så är man.
Mer om utfärden i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar