Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 27 januari 2011

Vinglas och oljor



I kväll har jag och en vän besökt Glenn i Purmo och hans fantastiska lilla stuga. Har ni inte varit där så är den väl värt ett besök. Där hittas de vackraste presenter och det där lilla extra som man många gånger inte själv vet att man letar efter, men så ser man det och vet att det är ju just det här jag behöver. Som med den tjusiga äggklockan jag kom hem med, rund och go och med magnet så den kan få va på kylskåpsdörren. Perfekt till oss som "äggar" ofta och för det mesta har dem att koka för länge.
Vinglas i alla storlekar,vinkaraffer,vas,skålar,fat,bestick,korköppnare ja allt hittar man där. Fina oljor har han också, nu köpte jag bara en billigare rypsolja men där finns citronolja, tryffelolja mm.


Jag har ett dussin vinglas,stora som baljor, men de blir rätt fina i en dukning. Glenn har också så han håller vinprovningar för firmor eller andra grupper. Vi har haft en gång på mitt arbete och det var en rolig kväll. Det blev liksom roligare och roligare ju längre in på kvällen vi kom. Men det är ganska intressant det här med vinprovning, att känna igen olika smaker och dofter som läder och stall.!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar