Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 januari 2011

Januari


Har ni sett nån snyggare kalender? Nej tänkte väl det. Internet är fantastiskt ibland när man bara kommer över så fina grejer. En snubbe 1HeckOfAGuy ska varenda månad ge ut en kalenderbild av Cohen och så är det skrivet viktiga datum när nåt hänt som har med Cohen att göra. Tex. den 13 jan. 2008 annonserades hans världsturne ut och den 14 jan. 1930 föddes hans syster Esther Cohen. Jag vet att ni är sååå intresserade av detta :)
Bilden föreställer Cohen på 70 talet tändande en cigg i en tågkupe´. Skulle inte gå för sej idag.

Här har inte givits några nyårslöften för sällan går de att hålla. Har hur som helst lovat mej själv att satsa på hälsan. Alltså motionera och tänka på vad jag sätter i mej. Sitter med en chokladask framför mej i skrivandets stund men det är faktiskt den sista och sen inget mer.

Ska också ta till mej allt roligt och positivt som händer och samla det i hjärtats skattkammare för att sen glänta på dörren när jobbiga stunder kommer. För fast jag försöker leva på en plats i solen så hopas ohjälpligt molnen sej ibland.
Familjen och vännerna vill jag värna om. Utan dem är jag ingenting alls.
Det är de små små guldkornen i vardagen vi måste plocka. Det är där lyckan sitter.

Kommer lite senare i kväll bilder från den fenomenala Orion konserten i går. Måste först fixa bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar