Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 januari 2011

Veckoslutsinköp



Den dag jag vinner på lotto anställer jag en person som tar hand om matinköpen till vårt hushåll. Det är det första jag gör. Men jag borde kanske börja lotta till först.
Jag hatar att gå och plocka de där varorna. Först ska de i inköpsvagnen sen ska de upp på bandet vid kassan, sen plockas i väskor och kånkas till bilen för att sen plockas på plats här hemma. Helt otroligt egentligen.
Man borde verkligen planera lite bättre så skulle maten bli mer varierande. Nu är det typ korv till gubben,grönsaker till mej och nåt näringsrikt till ungarna som också ska gå hem hos dem. En vill ha griskött en annan nötkött. Ketchupen har de också olika åsikter om.
Så ska det tänkas så långt fram som till nästa vecka när jag gör i ordning ungarnas matsäckar för veckan på söndagkväll. De behöver ha nåt att tugga senare på kvällarna efter en lång dag i slöjdsalen eller efter ishockeyn eller krafthallsbesöket.
Efter en sådan inköpstur är jag alldeles tom i bollen. I kväll skulle det dessutom köpas en present och den var redan tänkt ut på förhand. Tror ni de hade det jag ville ha? så klart inte. Att då få hjärnan att ställa om sej en sen fredagkväll är nästan mer än vad jag har kapacitet till.

Lilla sonen fick uppmuntran i form av grön lemonad för hans jobbinsatts efter skolan idag. I 4 timmar svetsade han rävfoderbord och konstaterade att inte blir man rik på det heller. Lustigt, men jag har kommit till precis samma slutsats. Kanske man borde satsa på en lottolapp i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar