Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 12 januari 2011

Slutet gott



En morgon kan börja på många olika sätt, både bättre och sämre. Vår började lite sämre eller ska vi säga lite oturlig.
Gubben vaknade tidigt och for för att sätta fyr i pannan. Hörde oxarna väsnas onödigt mycket i arla morgonstund uppe hos farfar. Där var det lösdrift som gällde och nån slags lambada så det var att väcka farfar och försöka få nån ordning till stånd. Efter en nödvändig tur i duschen möttes gubben av en spygolla efter hunden och det var inga kärleksfulla ord hunden fick. Jag drog täcket lite längre över öronen. Så dona han på en stund och skulle sopa vilket ledde till att skaftet gick av. Inga kärleksvisor nu heller vilket gjorde att jag kände på mej att det är bäst för egen del att stiga upp och få fram lite morgonmål. Jag kommer ut i köket och sätter på kökslampan, som blinkar till en gång och sen är den död.
I den stunden börjar man fundera om man ska vända tillbaka till den ännu varma sängen och invänta nästa dag.
Dagen fortsatte ändå rätt bra trots diverse problem med maskinerna på jobbet.

Efter en tur till hudläkare i kväll där jag kom på att läkare troligtvis sammarbetar och sen sätter sej ner och delar pengarna och skrattar åt lättlurade patienter så ringde jag goa mamma och frågade om hon bjuder gubben och mej på kaffe.
Att få sluta en händelserik dag med en trivsam stund med goa mamma så frågar jag bara, kan det bli så mycket bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar