Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 januari 2011

Weekend


Äntligen fredag!
Så glad att jag tagit mej igenom arbetsveckan trots värk och muskelkramper. Har fått medicin utskriven åt mej så snart är jag en pillernarkoman ut i fingerspetsarna.
Pojkarna är hemma. Eller var, rättare sagt. Den lilla har jag skjutsat till Purmo där det eminenta bandet Sopsäckk (stavas så) hade övning. Den lilla spelar trummor!? där. Massa knasiga melodier med ännu värre text med oj vad pojkarna har roligt. Hör ibland från lillens rum hur han sitter och fnissar för sej själv och då vet man att det har nåt att göra med Sopsäckk. Men jag tycker de har sån skön stil och verkar inte alls ha bråttom med att växa upp och absolut ingen press på att va tuff. Har sett så många band med tonårspojkar som inte vet hur de ska va inför en publik utan måste göra sej supertuffa. Tråkigt för dem.
Den lilla verkar hur som helst va rätt musikalisk för han spelar ju mest elgitarr och sen trummor ibland. Så uppträdde de i Sursik en gång och då spela han bas och det hade vi här hemma ingen aning om. Frågade honom hur i all sin dar han kan spela bas? - Det är ju mycket enklare,den har bara fyra strängar svarade han.

Storebror har farit på fotbollsträning till Tellushallen.
Satt alla och drack kaffe när vi kom från arbetet idag och det är stunder som jag tycker om. Storebror berättade om en ev klassresa till Budapest senare i vår och om ev studier i Sverige efter militären. Men allt är spekulationer ännu men bra att han funderar framåt och vad han vill göra av livet. Han kan ju inte bo hemma med mamma hela livet även om jag ibland önskar det, men bara lite grann.
Bra  tycker jag det är att de vill prata med oss föräldrar men då gäller det också att ta sej tid att lyssna.



Kaos här hemma för nu ska en ny tv hylla skruvas ihop. Gubben konstaterade redan att det inte fanns tillräckligt med skruvar så han fick åka till jobbet och hämta fler. Nu är jag bara rädd att när den är monterad så finns det överloppsskruvar.....



Zeb är helt ointresserad av uppståndelsen och surar istället över att ingen tycks minnas att han också finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar