Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 augusti 2011

Skolstart



Så har flyttlasset till Terjärv gått än en gång.
En lite bättre lägenhet fick Erik och Basse i år och de andra inneboende var de också nöjda med så det var idel glada ansikten vi lämnade där.
Skolstarten var nog efterlängtad för är man 17 år så blir dagarna långa här hemma sen när sommararbetet tar slut. Att sitta framför datorn i timmar kan faktiskt bli långtråkigt fast jag inte kunde tro det. Så snart river de igång med stora projekt och möbeln på 2:an är vitrinskåp.
Nu blir det att vänja sej här hemma igen med att ha det tyst. Ok blir det för tyst kan jag alltid sätta på en cd med hårdrock och digga sanslöst. Eller nåt.
Det som är mest ovant är att koka för två och sitta två pinnar och äta vid ett stort köksbord. Det känns märkligt, men gubben konstaterade att vi sparar en massa nu när det går så lite mat. Hur lite mat det ska börja gå vet han inte än, han ska nämligen på diet nu, jag också föresten.
Erik tycker vi är konstiga, borde enligt honom springa ut på pizzerior nu när vi är ensamma. Säkert ibland nån gång när hungern och tröttheten river i en riktigt ordentligt efter en jobbig arbetsdag då kan jag se på gubben med bedjande hundögon och då förstår han att det är hämtpizza som gäller.
Men inte den här veckan. Nu ska en ärtpåse sättas i blöt och ja, det blir väl ärtsoppa ett par tre kvällar i rad då sen.

2 kommentarer:

  1. Nej hördu...

    Nånting gott måste ni ju unna er själva också!!!

    Hälsningar... Gunilla

    SvaraRadera
  2. Voj voj så gott vi åt i kväll, skink och ostfyllda paprikor med grönsaker. Gott och nyttigt. I morgon blir det ärtsoppa.
    Kram-Anette

    SvaraRadera