Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 8 augusti 2012

Att orka stiga upp


Vaknade till det värsta väder i mannaminne och bara tanken på att behöva stiga upp när det inte ens är säkert att huset håller för orkanvindarna som drar fram lockade inte.
Men Zeb som sovit inne under natten behövde ut och jag skulle plocka hallonen innan de for till väders så det var bara att masa sej upp.
Första semesterdagen efter sjukledigheten och +10 grader med regn som kan dränka vem som helst och blåst som gjorde en kutryggad.
Väl inne igen satt jag och blåste värme i mina rödfrusna fingrar och fick söka efter sockor med de längsta skaften. Var det 8: augusti vi skrev i dag?
Sökte fram Patriks första receptbok som han fick i lågstadiet när han ännu drömde om kockmössa på huvudet och hittade ett recept på hallonmuffins med strössel. Nåt gott måste man ju göra av delikatesserna. Passligt ringde mamma så då blev hon inbjuden på kaffe och färskt dopp. Att vi har det bra är bara förnamnet.


Skaffade biljetter till Humlefestivalen i dag och hittade denna fina plansch på Jakobstads musiks ytterdörr. Det tar sej. Om nån av er tänkt besöka Humle så säljs biljetterna billigare vid musikaffären än vid porten sen. Orion och Jerusalem på en och samma kväll, kan inte bli så mycket bättre just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar