Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 augusti 2012

Svettigt värre


Har haft en jobbdag som heter duga.
Familjetalko på stenläggningen och äntligen är gången färdig. Stenarna skulle ganske ännu behöva putsas men vi ska vänta och se vad ett eventuellt regn kan göra åt den saken. Så ska kanten runt omkring sås in, men sen så.
Ett projekt som blev gjort den här sommaren. Får vara glad åt det lilla i alla fall när man tänker på hur sommaren blev med operation och sånt. Har inte kunnat jaga på de mina när jag själv knappt slapp fot om fot en tid. Så många andra saker var inplanerade, men vi tar på nytt nästa år.
En rolig sak till var att jag för första gången efter operationen satte mej på min cykel och tog en liten tur. Närmare bestämt 1 kilometer, där satte snoken stopp för min iver. Men jag fick känna på i alla fall och det är nog helt annorlunda i verkliga livet än på motionscykel. Mycket tyngre och mera uppförsbackar och jag kände hur svag jag är i högra benet fast det vet jag också när jag ska uppför trappor, hur ansträngande det är för knät. Så träna träna och framför allt ha tålamod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar