Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 17 augusti 2012

Juthbacka


Gubben överraskade med att komma hem tidigare idag och med bulle i magen tog vi oss an stenläggningen igen. Nu är det inte mycket kvar men solen ligger på nästan hela dagen där så man får välja lite tidpunkt för arbetet.
Snickaren kom hem nöjd över att få komma igång igen och huvudet fullt av ritningar och planer. Så roligt att båda pojkarna hittat så rätt skola och framförallt gick efter egna huvuden och inte hörde på vad andra tyckte. Det behöver inte bli studenter av alla.
När jag gick i Lannäslund hörde jag en pojke som var så glad över sin fähushalare. Tänk sa han: efter en vecka här har vi fått en halare och i gymnasiet går de tre år för att få en mössa. Det brukar jag tycka är lite roligt, inget ont om nån skola för det.
Med det perfekta vädret blev årets Juthbacka marknad ett måste. Tror det åtminstone är två år sen vi sist var och massor av folk var i farten. Har länge tänkt samla på mej Iittalas kivilyktor, tycker de är så enkla och fina och fantiserar om en hel drös på köksbordet i olika färger. I kväll inhandlades de två första.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar