Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 17 augusti 2012

Happy friday


Så har jag då tråcklat ihop linnet som har gett mej flera nya gråa hårstrån under veckorna som gått. Och jag säger aldrig aldrig mer lingarn, stummare än sånt får man väl leta efter. Nåja det blev en hålig trasa till sist men ser man vad som säljs i butikerna för tillfället är jag rätt med nu.
Fredag var det ja och det känns för humöret är på topp. En ledig helg är det bästa som finns. Första plåten bullar i ugnen som väntar på att bli uppätna. 68 st bakade på röd mjölk smör och kärlek.

Vår gode Leonard har påbörjat sin världsturne och i kväll blir hans fjärde konsert i Ghent, slutsåld förstås. Har tittat på bilder från de första konserterna och det är en pigg och glad man på scen. Sen dånar jag av lite grann när jag läser om 32 låtar på setlist och 4 timmar lång! Här i Helsingfors är det mellan 19 och 23 och portarna öppnas 17 så där får man en helkväll som heter duga. Nya snygga t- shirts och framför allt smycken! Halsband och armband och nu känns 2 september alltför långt borta. ojojoj...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar