Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 augusti 2012

Så var man igång


Så har första arbetsdagen gått och det har varit så roligt att börja igen och få träffa arbetskamraterna.
Mycket snack om mitt sjukhusäventyr och ambulansfärd förstås och vi har skrattat gått åt mina bravader men också hundvalpar, nya lägenheter m.m har varit på tapeten. Det har hänt en hel del under sommaren.
En gammal arbetskompanion kom på besök och bjöd dagen till ära (min fundering :)) på dopp och jag fick skryta om mitt goda läkkött, varifrån jag fick det ordet har jag funderat på så här i efterhand. Han gav mej en lektion i hur det är att åldras och vitsen eller inte vitsen i att äta medicin. En trevlig prick som satte guldkant på dagen.
Har haft storstädning i snickarens sovrum och har gjort det klart nu efter arbetet, men nu säger knät helt enkelt stopp och belägg. Det är fotboll i kväll men jag meddelade spelaren att jag nog inte kommer för att sitta på de obekväma publikbänkarna den här gången. Vet ändå att jag hör till de trognaste åskådarna av föräldrarna så nu blir det helt enkelt bäst så här.
Istället ska jag ta fram sticksömmen, se det inbandade avsnittet av Dallas,snurra Zebs päls runt fingrarna och ge mitt knä vila och kallt omslag. Och ringa snickaren för att höra hur hans dag varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar