Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 augusti 2012

Hallå vaere?


Zeb njuter av de sista lyxdagarna hemma med mamma.
Här störs han i sin skönhetssömn när jag smyger runt med kameran, och är lite yrvaken.
Har haft en bra eftermiddag med farmor och jag berättade om min enorma stickiver just nu. Hon sökte så i sina skattgömmor och med mej hem fick jag flera nystan Nallegarn. Efterom hon inte längre ser sticka så tyckte hon jag kunde göra något vettigt av dem. Jag ska göra allt för att garnet ska komma till användning.
Ekorosk fick besök av mej och en fullproppad bil med skräp och vilken enorm lättnad att bara få vända över alltsammans i conteinrarna. Höjde lite på ögonbrynen när det fanns en skild tunna för äpplen. Men kanske folk faktiskt för sina överblivna äpplen och fallfrukt till Ekorosk.
I kväll ska jag se på Dallas jajjamen!
När det kom i tv runt 80 nångång var det nästan barnförbjudet med alla sängkammarscener. Världen har ändrats en hel del och hur som helst satt jag och glodde på det ändå. Just därför ska det vara roligt att se om det är nåt av värde i serien mera. De gamla rävarna är ju ännu med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar