Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 16 augusti 2012

Rättelse och att ha hittat


Måste börja med en rättelse angående gårdagen.
Trädgårdsgången är inte halvfärdig utan en tredjedel är närmare sanningen, vill ju inte sprida villfarelser då jag förstått att det finns folk som blivit klokare av att ha varit in och läst här :)
Nåja det var en parentes.
Har suttit en timme i tandläkarstolen i arla morgonstund strax intill Kronoby å. Ett hål fixat, en plomb utbytt och tandsten väck så nu borde jag klara mej ett år igen förhoppningsvis. Alltid när jag ligger där i stolen skräckslagen och kallsvettig i handflatorna (fast jag har en otroligt duktig och försiktig tandläkare) svär jag på att sluta med godis, bara äta morötter och använda tandtråd ofta ofta. Två timmar senare knaprar jag på torkat rågbröd så det står härliga till, ett bra alternativ i och för sej men kanske inte så hårda saker när tänderna fortfarande är ömma och jag ännu har bedövning i övre käken på båda sidorna. Vishet finns men ack så kort.
Besökte också gravgården i Kronoby, det hör till när jag gör tandläkarbesök att gå till en grav om så bara för en kort stund.
På vägen hem finns gubbens faster och man så jag svängde in där på en timme och beundrade hennes ståtliga rosor.
Sitter nu och har svårt för att komma mej för något, kunde ju i bästa fall lacka tånaglarna eller nåt. Men har suttit och bläddrat i tidningen tove ÄLSKADE hem och hittade min sänggavel. I mina fantasier har det funnits mörkbetsade brädor med ram runt och eventuellt korsat och kan ni förstå att när jag viker pärmbladet åt sidan så finns den bara där, min sänggavel. Busenkelt! nu behöver jag inte förklara så mycket utan har bild att trycka dem under näsan. Så come on mina hantverkare, gör nu mamsen glad! (Bilden lånad ur tidningen)

2 kommentarer:

  1. Har kunnat konstatera att vi har besvärliga öron som bråkar och tandläkarskräck gemensamt...och Ernst förstås!:)Men så är vi ju också -71:or!:)

    SvaraRadera