Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 25 augusti 2012

Kalasdag


Idag har vi haft den stora äran att få fira gubbens morfars 90 årsdag.
90 år, pigg och glad och under sommaren skaffat sej en sprillans ny Toyota. En riktig krutgubbe med andra ord. Vi har varit ut och äta hela tjocka släkten och med barn,barnbarn och barnbarnsbarn blev vi 47st. Mycket sällan vi samlas alla på en gång så det gäller att passa på.
Än så länge lyser solen in genom fönstren och det är rätt skönt väder. Ändå har jag ställt fram ljus och lyktor här inne för att göra det lite mysigt när det ändå är villaavslutning. Vi brukar besöka Lepplaxvillan nästan varje år men eftersom Zeb har börjat reagera så på smällarna så beslutade vi att stanna hemma och hålla honom för öronen. Han rusar upp och skäller hysteriskt så fort han hör en knall och vi har sett att det kan framkalla ett epilepsianfall så det riskerar vi inte.
Istället ska vi grilla korv,äta godis och se på hyrfilm. Tror minsann det blir lika bra det.
Till beslutsfattarna som förbjuder snusanvändning och tobaksrökning på allmänna platser vill jag lägga en känga för att de inte förbjuder smällare också. Raketer är en annan sak men smällare som folk får både fingrar och ögon förstörda med. Ska det vara så svårt att få förbud på det. Om inte annat så för hundarnas väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar