Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 augusti 2012

Vardag och lite lyx


Så ja, vardagen tycks i alla fall ta vid nu efter veckor av ledighet. Känns väldigt konstigt på nåt sett, att komma ut ur min invanda hemmabubbla. Men också väldigt roligt ska det sägas och jag hoppas verkligen att alla kroppsdelar håller i hop nu.
Sista dagen till ära har jag besökt P.A.U.S och Carina som gjort en djuprengöring i mitt knottriga röda fejs. Känns som om ansiktet aldrig varit så skit som just nu och det kan bero på att hormonerna går bananas eller nåt. En liten endaste önskan så här vid 41 års ålder skulle väl vara att man slapp finnar och bölder, är det för mycket begärt? Tydligen och det är bara att lära sej leva med det mer eller mindre. Men Carina har rengjort smörjt, pulat och putsat och använd en intressant mojäng som jag inte minns så mycket mera om men lär ska kunna vara effektiv så nu lever jag på hoppet.
Fick också frissatid och har nya arbetsskor så nu är det nästan som första skoldagen eller nåt, allt är förberett. T.o.m mat till jobbet har jag stått och fixat med idag.
En endaste sak har jag haft ångest över och det är mina arbetshalare. Går de alls på mej längre, efter en stillasittande matfrosserisemester. Tänk vad hemskt att komma i morgon och försöka dra halaren på sej och den skulle fastna vid låren, sitta där som ett skruvstäd hur jag än skulle rycka och dra. Man får faktiskt ångest med mindre så vet ni vad jag gjorde? Före jag åkte till kosmetologen tog jag mej en sväng via arbetet, smög mej in till skåpen där halarna förvaras, ryckte till mej två stycken och slank ut igen utan att nån märkte det, tror jag. Väl hemma tog jag djupa andetag, drog in magen, upp med halaren och mirakulöst nog så fastnade den inte utan gick hela vägen. Där kom jag undan med blotta förskräckelsen.
Så onsdag. Come on bara!

2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt bra dag imorron och jag hoppas att allt ok efter ansiktsbehandlingen? :)/Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Carina!
      Jo allt är bra med fejset och jag har känt mej fräsch hela dagen och blev inte alls rödprickig som jag tänkt :)
      Ha det bra!

      Radera