Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 augusti 2012

Utvilad


Så länge som jag gått hemma nu och haft sovmornar tror jag att jag börjar vara utvilad. Eller så är det nån tillfällighet för halv fyra i natt var det färdigt sovit. Jag vände och vred på mej och en massa tankar snurrade i skallen, försökte läsa en stund, dricka vatten men inget hjälpte. Halv sex gick jag ut efter hunden och satte mej själv i soffan invirad i pläd och började sticka, en söndagsmorgon av alla mornar, när alla andra i huset får sova. Så otroligt typiskt mej. Vänta bara på onsdag morgon när väckarklockan ringer åt mej, då är jag säkert dödstrött.
Men dagen har verkligen gått i vilans tecken och det är så otroligt skönt när alla är hemma och pysslar på med sitt, det är dagar med guldkant.
Själv har jag fått stickdille tydligen och nu blir det skrynkelsockor av restgarn. Hade ångest när jag närmade mej hälpartiet för det är åratal sen jag stickat sockor och var beredd att få uppsöka svärmor som har det här med stickning på klart. Men hur det nu än kom sej så fanns det där i bakhuvudet vartefter jag stickade och banne mej det blev en häl! Ibland överraskar jag mej själv.
Nu har vi kväll och det förbereds för skola och arbete och jag som ännu i två dagar har förmånen att få vara ledig planerar ekoroskbesök, simdräktsköp och en eftermiddag med kära farmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar