Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 6 augusti 2012

En bra måndag helt enkelt


Mamma och jag är bra att hitta på saker tillsammans.
Så fort vi får tillfälle händer nåt. I dag skulle gubbarna tillbaka till sina jobb och vi kom på den briljanta ide´n om att åka och göra Kokkola osäkert.
Plan nr 1 var att besöka simhallen. Vi är båda två lite "knöckliga" släkt som vi är så vi ville testa hur våra knän klarar bassängvatten. Det gick rätt hyfsat skulle jag våga påstå. Man blir ju så vigulant i vatten. Hojtade att "sämre kunde vi ha det, vi kunde ju också vara på arbete"där jag sprattlade efter henne i bassängen.
Glada och lyckliga sökte vi oss sen till Vanha lyhty för en rejäl salladstallrik, god som tusan. Strövade sen i affärer nöjt konstaterande att vi inget behöver och fick inte förstört några pengar. (Alla vet ju att jag trånar efter en ny soffa men släng nu in den i en Volvo sen, den får vi helt enkelt ta en annan gång.)


Här hemma plockar vi hallon varje dag nu. Våra få buskar ger en mängd man blir smått salig över.


Stora och härliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar