Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 augusti 2012

Sköna sommarkväll


Vilken skön kväll vi har nu.
Verkar som en evighet sen solen värmt terassen som den nu gör och bara kaffet har runnit igenom ska jag sätta mej där ute med en mugg och en bok.
Dagen har varit bra fast jag var rätt grumlig i huvudet efter att ha vakat på att få hem alla ungdomar som räckte ända tills det nästan börjat ljusna igen. Jag blir aldrig van med det där. De säger bara åt mej att jag ska försöka tänka på nåt annat som gör att jag somnar, men vad tänker man på nattetid? Jo faror som lurar överallt och sin dåliga ekonomi och ingetdera är särskilt rofyllt.
Haft lite kalasfeelis med farmor och farfar i dag och Lepplaxbor angående vår 18 åring. Beundrat orkideer och följt med maraton med ett öga. London ser också väldigt vacker ut, kanske nästa resmål?
Kom på mej i dag att stå och se upp på ett flygplan som strävade på bland molnen och drog en längtans suck. Förut har jag varit förskräckt och beundrat alla de som suttit i flyget dit högt uppe. Att de bara tordes!
Nu till kaffet.


Skor på tork.

2 kommentarer:

  1. Skulle du inte kunna ta dig tid att komma ut nån dag/kväll?
    Jag är hemma ti - to kvällar + likaså på dagarna. Det skulle vara trevligt! Men det blir nog knappast några större "dopperbjudanden"...
    Kramar - Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Doppasi" är en bisak, jag kommer så gärna ut nån dag. Tack för inbjudan.

      Radera