Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 augusti 2012

I väntan på Humlefestival


Eftersom plan A att hämta hem lite virke från stan gick i stöpet fick det bli en plan B i stället.
Koka lingonsylt, baka härliga tekakor ur boken Brödglädje jag fått av Purmoväninnan till kaffet. Det finns massor av bra brödrecept i den boken och jag har prövat alldeles för lite av dem, det ska det bli ändring på i höst. Det finns inte mycket som slår hembakt färskt bröd och det om nåt får familjen att flockas runt mej i köket :)
Har också frostat ur frysen så att mera bär ska få plats, som den nu var tog is en hel del. Bra med reservfrys där ute, bara att stöpsla i när avfrostning ska ske här inne.
Nu sitter jag mest och försöker få timmarna att gå och väntar på att det ska bli kväll. Erik är på plats redan för soundcheck och har också hunnit ringa hem för grejer han glömt ta med, typiskt honom.
Vädret ser rätt hyfsat ut trots att vi fick en skur för nån timma sen. I fjol ösregnade det hela kvällen och värst när Orion uppträdde. Alla stod under tält och tak och tryckte och pojkarna vill ju helst ha publiken vid scenen.
I årets filmpresentation säger de att "Ni som gillar hårdrock eller stiliga män ska söka er till Humle"
Ni som trots det inte kommer loss tänkte jag länka till förra sommarens gig och låten "Liar"som gubben filmade och jag satt med paraply och försökte hålla oss båda och kameran torra därav ett rosa paraply i bild under låten. Klicka Här

2 kommentarer:

  1. Jamen Hejsan! Vad kul att du hittade till min blogg!:) Har läst lite i din nu också, och började smålè åt att du också brukar se Ernst t.ex...Ska kika in nu och då nu när jag hittade dig!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jodå det här med Ernst kanske är en medelålders kvinnas kris eller nåt...

      Radera