Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 7 augusti 2012

Bakdag


Vår trogna vän i köket när det gäller bröd och bullabak.
Fick den i bröllopsgåva för 22 år sen och den snurrar troget på ännu.
Ja vädret visar sej från sin uslaste sida i dag och jag har bakat bröd och semlor. Känns så bra efteråt att sätta i påsar och packa i frysen. Då vet man att man klarar sej en tid framöver. Under sommaren står all bakning stilla pga värmen men när det blir höst i luften och temperaturerna går ner kliar det i mina fingrar av bakiver.
Det som ändå har satt en guldkant på dagen är att jag varit på min första promenad med Zeb. Ingen lång en utan mera en "prövapåhurbraellerdåligtdetgår" tur. Gick rätt bra bara jag tar det med ro och Zeb kommer över sin värsta iver. En alldeles fantastisk frihet att ta sej mot skogarna igen.
I kväll blir det att söka efter de mest regn och vindtåliga kläder vi har för det blir fotboll. En gång föräldrar, alltid föräldrar. Hur vädret än är.


Rågbröd.


Grova semlor med morot och frön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar