Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 februari 2011

Änglagård


Så har jag då varit på bio och sett Änglagård. Har väntat på den sen annandag jul då den släpptes i Sverige. Den var så bra som jag förväntat mej och alla dessa sköna sommarmiljöer. Man vaggades in i den sköna varma sommaren och hajade nästan till när man kom ut i verkligheten igen.
Så fin Sven Wolter var med sitt långa vågiga gråa hår. Jag har ju min svaghet där i de gråa gamla gubbarna hahaa! Men Sven har jag länge beundrat för sina roller och filmen En sång för Martin gör han med sån bravur att det bara är att lyfta på hatten. Min mormor hade Altzheimers och som Sven Wolter spelade sin roll med den sjukdomen så kunde jag se min mormor precis. Så otroligt bra skådespeleri.
Bilden lånad från ÖT.

Nu får jag börja ställa mej mentalt för en ny arbetsvecka och det blir inte lätt. Pojkarna behöver inte ställa sej tillbaks till skolan ikväll så det är ju skönt. Erik for iväg med kompisar och jag försökte säga åt honom att det inte behöver bli nåt nattvak för vissa av oss ska upp tidigt. Det var inte hans problem tyckte han då och det är ju förvisso sant men lite hänsyn ändå om jag får be.
Det brukar bli lite kortare nätter när de är hemma och jag som behöver min dyrbara skönhetssömn brukar bli lite lidande. Men det är bara att sova säger de men det är inte så lätt att slå sej till ro före man har dem innanför husets väggar om kvällarna och är de hemma och håller på så sover jag inte då heller för ögonen är vidöppna på mej vid minsta lilla ljud. Jag vet, det är inte så lätt att leva med en sån som mej men vad ska jag göra. Jag behöver mycket sömn och det ska vara tyst. Tur att det finns öronproppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar