Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 22 februari 2011

Sov du lilla trädgårdsgunga


Än så är det vinter minsann. Tar nog ännu ett tag före gungan har tinat lös men inhandlade faktiskt idag nya gungdynor så jag tror stenhårt på sommaren.
Vi hade lite vårkänslor idag gubben och jag, inte så att det kuttrades extra men vi svängde in till bybutiken för att köpa glass på hemvägen från arbetet. Bara för att solen sken och den verkligen värmde lite också.
Tyvärr kryper temperaturen stadigt neråt ikväll -23 grader visar det nu.





Det var så ljust ute att jag fick gå och kisa med ögonen men så skönt att smågrina mot solen och snön var så puderlätt under mina skor. Zeb satte sej också ner en stund för att grina mot solen. Han är en riktig livsnjutare och just nu ligger han och sover tungt vid mina fötter. I natt blir det så kallt så det får bli en innenatt för honom. Jag får väl snällt söka efter öronproppar för han snarkar så otroligt och när sen gubben och Zeb har kanon i snarkning då är det inte nådigt för den som ska lyssna på. Eller så är de riktigt snälla med mej och låter mej ha sovrummet för mej själv.



Trampavtryck av underbara små lurviga tassar som farit fram genom pudersnön. Sällan spåren är så här raka. För det mesta ser det ut som ett fyllo dragit fram för spåren går från ena snökarmen till den andra med små gula märken med jämna mellanrum.



Detta lilla paket kom på posten. Lyxiga små paket kan liva upp en helt vanlig tråkig tisdag och nu går jag och småsnusar i burken som doftar vanilj och smetar lite här, lite där.
Det som livar upp ännu mera är att veta att jag och gubben ska tillbringa 3 dagar i Stockholmstrakten i april. Hoppas det är rena playan där då om man jämför med istiden vi upplever här nu.

3 kommentarer:

  1. Jisses vad kallt ni har det! tar det aldrig slut?!

    SvaraRadera
  2. He var nog riktig vårkänslona he!Glass o Stockholm,kan e nö var na bäter syster?

    SvaraRadera
  3. Man kan faktiskt undra om den här vintern tänker fortsätta i all evighet. Men hoppet är ju det sista man förlorar...


    Nej syster så mycket bättre blir det faktiskt inte :)

    SvaraRadera