Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 februari 2011

Februari


10 februari 2009  LC donerar $200k till offren för bränderna i Australien.
12 februari 2010 sjunger Kd Lang LC Hallelujah på Olympiska vinterspelen i Vancover.
21 februari 1986 spelar LC Francois Zolan i ett avsnitt av Miami Vice. ( klipp finns på youtube)

Hej på er! Här fick ni lite viktig information, sånt som alla behöver veta.
Äntligen har vi februari fast januari gick ändå rätt så snabbt. Lite börjar tom. jag att längta efter våren fast jag gillar vintern och vårt vackra vita landskap. Soliga dagar är det helt fantastiskt.
Det jag inte gillar med våren är POLLEN. Det varierar från år till år med min allergi men i våras tänkte jag nästan stryka med. Vaknade på nätterna av att luften inte räckte till och på dagarna fick jag knappt gjort nåt på arbetet, fick snyta mej hela tiden. Försökte med de mediciner jag hade hemma men inget hjälpte. Blev tröttare för var dag som gick och till sist bar benen mej knappt längre. Ringde då arbetshälsovården och fick tid till läkare och ny medicin och sängläge beordades. Minns att jag fick fara hem mitt i dagen och sov fyra timmar i sträck och var som i dvala. Men efter några dagar gick det att leva igen. Att ha pollenallergi är ingen lek för orken tar helt enkelt slut.
Så därför är jag ingen vän av våren fast den är fin. Men i år tänker jag börja ta medicin i god tid.

Tänk vad lite bulla kan göra för människan!
Fick idag besök på arbetet av en pensionerad kollega och han hade dopp med åt oss. Med jämna mellanrum kommer han in med nåt gott och pratar en stund. Det livar upp oss alla och tänk att han ids bry sej, men se det verkar han göra. Hatten av för honom!

2 kommentarer:

  1. Hej kunde jag få din mailadress, lovade pappa att skicka en bild åt dig..

    SvaraRadera