Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 februari 2011

Bandkväll


Det blev en riktigt lyckad kväll. Har inte varit innanför Betanias väggar förut men blev mycket positiv. Ungdomarnas utrymme var riktigt fint och alla verkade att trivas. Det blev mycket musik och mellan pauserna serverades kaffe och goda bullar. Orion var riktigt bra som vanligt och det är en njutning att höra dessa samspelta pojkar. Saken är den att de blir bara bättre och bättre och borde få komma ut i lite större sammanhang. Roligt också att träffa de andra föräldrarna och prata, vi har ju våra ungdomar och deras musik gemensamt.
Gubben och jag fick en rundvandring i byggnaden och fint och trivsamt kunde jag sammanfatta det. I kyrksalen har de en av de vackraste altaren jag sett, mycket enkelt men ljuset och just att det är enkelt gör att det tilltalade mej. Tack Peter för visningen.
Sonen tyckte kvällen var riktigt bra och han tyckte om källaren.
En lyckad kväll helt enkelt.


4 kommentarer:

  1. Vad roligt! Du måste vara jättestolt :)

    SvaraRadera
  2. Lite stolt måste man ha rätt att vara och visst är det roligt att ens barn är duktiga.

    SvaraRadera
  3. hittade in :) fin sida. håller med dig att gossarna borde slippa frammåt. hälsar trum-morsan :)

    SvaraRadera
  4. Hej va roligt att du hittade! Välkommen åter.

    SvaraRadera