Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 25 februari 2011

Kär i min fredag


Att man kan längta så till fredagskvällen och veckoslutet som ligger framför helt orörd.
Ungarna kom hem med sina väskor fullproppade med smutsiga kläder,sängkläder och badhanddukar,datorerna och gitarren. En färdig väggklocka fanns också med och för ett ögonblick var det kaos i hallen. Nu går tvättmaskinen, det mesta är plockat undan och lugnet håller på att lägga sej.
Pojkarna håller på i sina rum och musik hörs från båda. Hårdrock från det ena och country från det andra.
Har fått se bilder av Patriks färdiga matsalsmöblemang och det ser riktigt bra ut. Det kommer att stå kvar i skolan tills vårutställningen är över. Snart får vi börja leta kostym åt honom till hans examen. Den gamla kostymen är kort i alla ändar.
Så allt är precis som det ska vara.

I morgon blir en rolig dag. Orion ska ha konsert i Betanias källare i Jeppis och vi ska naturligtvis och lyssna. Flera andra band kommer också att uppträda och det hela börjar kl 18.00. Orion spelar 20.00 om tidtabellen hålls. Kom dit om du inte har annat för dej, du ångrar det inte och så får du träffa mej!
Pojkarna ska dit ganska tidigt på dan för övning och soundcheck och jag ska då ta en tur på stan och jaga de perfekta jeansen om jag nu nångång kommer att lyckas med det.

Nu blir det bastubad, ett glas rött och långfilm. Njut också du av din fredag!

1 kommentar: