Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 3 februari 2011

På sofflocket med Leonard


Blev mycket arbete på bloggen igår och tog därför idag lite bildmaterial så får ni lite hum om det jag gör.
Här har jag plockat i en vagn med alla delar som ska vara och sen spänt stickorna på plats. Efter det ska den vidare till punktsvetsen.


Här har jag placerat de halvfärdiga foderborden. De ska ännu till nästa punktsvets och svetsas alla trådar fast en och en i plåten. Så sätts de på en lava,plastas och skickas ut.

Känner mej smått trög i kväll, i och för sej är det inget nytt men jag borde städa lite. Har sprungit efter dammsugaren men ska skura ännu. Drog mej det längsta jag kunde och passade på när gubben for ut i ett ärende att lägga mej på soffan, dra pläden över mej och låta Leonard sjunga från en dvd åt mej. Med hans djupa mörka röst svepte han in mej i ett töcken och snart sov jag. Men bara en stund och jag låg sen kvar och såg dvd:n färdigt. Sjöng med för full hals som om jag varit en av körflickorna och tänkte tillbaka på de två superkonserterna. Voj mamma va mäktigt det var!



Här har Zeb intagit vågrät ställning efter dagens länk i snöyran. Han tar sej såna friheter nuförtiden. Han skulle absolut inte i sängen var min mening när vi tog honom men gubben tycker att oj oj nog måste du få komma och sen han en gång lärt sej det så finns ingen återvändo. Men han har nog lindat oss runt lillfingret med sin charm och sina vackra ögon.
Nej nu kallar golvmoppen på mej så det blir att rycka upp sej. Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. första anblicken ov arbeiti det så ut som om du arbeita me GULDTACKOR san i slutända så va no stickona så tänk på GULD nästa gang hone växer ut - OCH COHEN E ALLDELES ALLDELES UNDERBAR

    SvaraRadera
  2. Guldtackor?! Det ska jag tänka på nästa vecka.

    SvaraRadera