Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 februari 2011

Äntligen lördag kväll



Vi skulle på rådjursjakt och visst var vi det. När vi kom ut till åkrarna var 4 rådjur där och de var så sagolikt vackra där de for i rad över åkern. Zeb hade då redan svängt in i skogen och troligtvis hittat några gamla spår. Han är inte av den smartaste sorten vår hund, han missar det verkligt roliga för det mesta.
En gång stod jag rätt länge och tittade på en älgko som åt av buskar ca 100 meter från mej. Hon brydde sej inte alls om mej och jag ringde gubben och sa vad jag stod och såg på. Han frågade om inte Zeb visste av den men nej han hade hittat nåt intressant i diket som han nosade på och han hade inte en susning om vad som fanns inom synhåll.


Här har då Zeb hittat de färskaste spår av djuren men det var så dags nu, de var redan långt borta. Men han var lika glad ändå. Nu fick vi vända hem för bröddegen ropade på oss. 11 bröd kom av degen och 2 är nästan uppätna redan. Färskt bröd är nåt av det godaste som finns. I samma veva rörde jag ihop mandelbröd men jag min analfabet köpte majsmjöl men har konstaterat att det gick lika bra och det går hem hos oss så nu är det bara att baka tills påsen är tom. Nästa gång ska jag stava till M A N D E L.



Äntligen är dagens projekt i land och jag är så nöjd. Ska så småningom luta mej tillbaka i soffan och titta på finska finalen av eurovisionen. Önskar så att det ska gå väl för Paradise Oskar, hans låt ger mej sköna vibbar. Father McKenzie är en riktig vinnarlåt. Men få se om inte tangokungen tar hem det hela, kan se framför mej hur finska tanterna sitter och röstar allt vad kjoltygen håller. Suck!

1 kommentar: