Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 16 februari 2011

Så en sista


Har lovat mej själv att det här var den sista "våg"bilden på länge. I sommar ska jag ta bilder av vågor och verkligt studera hur de ser ut och hur de rör sej och hur det stänker. De här har jag bara tagit ur mitt huvud.
Underbart vad man kan prestera fast det känns som man har hjärnsläpp efter dagens slit för brödfödan.
Många gånger är jag på högvarv från morgon och hela dagen tills jag kommer till kursen och får sätta mej ner. Det är då jag kan bli riktigt urladdad och när lärarinnan visar eller målar nåt för oss så går ögonen i kors och det är svårt att vara mottaglig.
Men i kväll kändes det som jag var skärpt hela kvällen och det gav resultat. Träffade målarvänner jag inte sett sen före julen och det var roligt. Vi har en viss gemenskap vi i vårt målargäng. Många av de som är med började samma höst som jag och vi lär känna varandra mer och mer. Jag har svårt att tro att jag ska kunna lämna kursen, dels för alla vänner och så skulle jag få så mycket mindre gjort. Det är på kursen det mesta händer fast jag skulle ha all tid i världen annars på kvällarna, men då sitter jag mest bara och stirrar och tänker att jag måste göra något, måste! men gör ändå ingenting.


Så en barnkammartavla. Gillade den smått antika nallen och så älskar jag nallar och den här hade en visst charm.

Men det bästa som hänt idag är att vi fått bort den gigantiskt stora tv apparaten. Den har nu fått nya ägare och ingen är så lycklig som jag. Den har stått i lilla sonens rum nu ett par veckor och stackarn har fått ha sitt databord framför garderoben. Så när han velat ha kläder därifrån har han fått flytta databordet och sen ställa det tillbaka. Så är det när man bor i ett dockhus och en endaste liten möbel för mycket kan fördärva hela dagen. Sonen sa i söndags när han for till skolan att på fredag när han kommer tillbaka ska tv:n vara UT UR HANS RUM! Ni förstår att det var en nöjd mamma som ringde sonen idag och meddelade den glada nyheten.




Nu när jag ändå är på gång så vill jag visa ett beställningsarbete jag haft. Lite av det ovanligare slaget för mej men har man en bild att se på och vet ungefär var ratten sitter så går det nog bra. Rätt kul var det i alla fall.

5 kommentarer:

  1. Vilken konstnär du är! Blir nostalgisk då j tittar på "boblo". Vår första bil var en dylik grön variant, som vi köpte när din mans barndomskamrat var 2-3 månader gammal.

    SvaraRadera
  2. Tusen tack! Blir så glad och varm om hjärtat.

    SvaraRadera
  3. Bubblan är uppe på väggen, den är så fin. Du är verkligen duktig!!

    SvaraRadera
  4. Tack va roligt om den är till belåtenhet.

    SvaraRadera