Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 17 februari 2011

Vad väljer ni?




Kyliga vinterdagar börjar jag få nog av nu. Jag gillar annars vinter men inte när det blir så här kallt att så fort man är ute en liten stund blir fingrarna alldeles stela och näsan känns som den trillar av när som helst.
Tog idag tillvara de allra sista bleka solstrålarna men solen har en hård kamp med herr frost än så länge. Är glad att se solen åtminstone för den ger hopp om bättre tider.
Bilden ovan är från vår egen lilla simstrand nere vid ån. Ett härligt ställe där vi simmar, paddlar, fiskar, steker plättar och grillar korv. Ibland går jag bara dit för att det är så rogivande att sitta och titta ut över vattnet, det rensar tankarna.

Nu blir det att jaga dammråttor, men sen sätter jag mej ner med en tekopp och bläddrar i tidningen Lantliv som fanns i postlådan idag. I den har de så smått börjat snusa på våren med vårfina hem, mode i ljuva pasteller och smaker från Provence. Så skönt att drömma sej bort en stund i soffhörnet med pläden om sej och känna värmen både från hunden och spisen.

2 kommentarer:

  1. Jag håller på att förgås i denna kyla! Har inte varit utanför dörren sen du och jag var det i förra veckan.
    Ute är det så vackert att det tar nästan andan ur mig. Men bäst att se på det från insidan. Tackochlov för spisarna denna vinter!
    Ha det så bra du kan - kramar...Gunilla

    SvaraRadera
  2. Förstår att den här vintern känns extra seg och lång. Kölden kan ej heller vara så bra för dej. En varm kram får du i alla fall.

    SvaraRadera