Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 februari 2011

Idol i Kristallen


En kass bild från konserten men jag ville inte slarva nån kamera med idag.
Att frysa är med det värsta jag vet och det har jag minsann fått göra idag. När vi kom till stan möte den absolut längsta kö jag sett oss. Men det var att ställa sej snällt i kö och vänta. Det roliga var att fast vi fick köa så länge så var det idel glada ansikten överallt. En viss förväntan låg i luften. Efter ca 40 minuter ute i kylan kom vi så in och fick hyfsade platser. Kristallen är så pass liten att man ser bra var än man sitter. Nu var det ju inte så mycket varmare där och det störde lite under hela konserten. Mina tår har varit okontaktbara hela eftermiddagen och i det tillståndet gör ett trängande toalettbesök sej påmind var och varannan minut. Nu gav jag inte efter för jag ville ju inte missa nåt heller.
Men i övrigt är jag mycket nöjd med eftermiddagen, och enligt artisterna i radion nu efteråt så var de mer än nöjd med publiken. Vi var en bättre publik här än de haft i Sverige och det är ju roligt att höra. Kan vara så att vi är lite svältfödda här i vår lilla håla.
Jag har tyckt bäst om Jay ända från att Idol tog sin början och håller fortfarande fast vi det. Han svängde om från hårdaste hårdrock till softaste balladen på ett alldeles lysande sätt. Att Elin är ämnad att stå på scen är det ingen frågan om, hon ägde den så fort hon kom in.

Ska nu bara njuta av söndagskvällen med yllesockor och tröja och dricka varmt.

2 kommentarer:

  1. YES!Vilken lysande konsert o Jay han var ju bara SÅÅ BRA!Tror ja börjar få åldersnojor för jag blev ju alldeles rörd när han kom fram på scenen.Mina o Madelens tår var alldeles stelfrusna vi var fina med stövlar på fötterna...annars var vi bra klädda.Satt med värmebyxor på mej vilket jag inte hade menat men de behövdes under hela konserten.En riktig trevlig eftermiddag med familjen blev det!

    SvaraRadera
  2. Ja man kan verkligen bli tagen för visst var de duktiga! Men det är endast en som fått mej att gråta, och då menar jag VERKLIGEN gråta...

    SvaraRadera