Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 19 februari 2011

Lördag-pizzadag


Har känt mej småhängig hela dagen och kände redan i morse att det inte blir gjort mycket denna dag. I arbetet är det en sån röra och så mycket ljud med alla tillfälligt anställda och det tröttar oerhört mycket. Vet inte om det är det som tar musten ur en och när lördagen kommer och man får slappna av så gör man det till 110 %. Gubben tyckte vi kunde åka till grannstaden i dag och efter att jag serverat dem risgrynsgröt begav sej hela familjen iväg.
Gigantti skulle karlarna besöka och det är för mej den absolut tråkigaste affär jag vet men så fick man provköra massagedynor och det roade jag mej med en lång stund. Var rätt nöjd när vi gick därifrån, tänkte att där sparade jag 45 euro som ett fyssbesök kostar.
Nu tyckte jag att det var min tur att välja och då blev det K Rauta. De har urläckra tapeter och vi är ju som sagt på jakt. Nu är Patrik lite som sin mor så beslutsångesten är rätt stor. Vi hittade snygga tapeter och jämförde nyanserna och kom fram till att det blir utmärkt men så började han fundera hur det sen ser ut i ett helt rum... Det slutade med att vi for därifrån utan. Men det är ju ingen panik.
Tror att jag sen provade 10 olika par jeans i olika affärer men hittade inga som satt bra. Vet att det finns karlar som läser detta och som säkert skrattar åt sånt. Ni män provar ett par och så köper ni dem men se så är det inte för oss kvinnor, ni förstår här finns det kurvor i varierande storlekar och att sen hitta de som är rätt sydda, det är som att hitta en nål i en höstack. Så det så! Får säkert ta ett snack med CodeCamilla, hon har hjälpt mej förut.
Så det blev inga större inköp och det tackar bankkortet mej för. Strumpor och boxershorts till pojkarna och till sist hittade jag en cd jag länge tänkt köpa med singersong writern Amy MacDonald till nedsatt pris så då slog jag till. Somnade på vägen hem i bilen, jag är som ett litet barn.


Väl hemma gjorde jag pizza till familjen. Skinka,ananas,oliver,blåmögelost och vitlöksdressing. Åh så gott!
Borde gå på kvällspromenad med Zeb, han har stått ute och väntat hela eftermiddagen stackarn. Men känner mej åter så lullig efter maten. Kan hända att jag borrar in näsan i hans päls och sluter ögonen istället, få se hur det blir. Trevlig lördagskväll kära ni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar