Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 februari 2011

Pizzakväll


Har lite pippi på vatten och vågor för tillfället. Detta alster kom till igår på kursen. Känner mej ibland som ett stormigt hav...

Det var blodgivning i Esse idag och jag var och gav min del. Känner det lite som min plikt och så är det en liten insats av mej men kan va en livsnödvändighet för nån annan. Tex min farfar hade inte fått sina 67 år om det inte vore för givmilda människor.

Jag och min goda vän har haft en pizzakväll. Det var min julklapp till henne, eller rättare sagt fick bli. Jag hade nämligen bokat in oss på en föreläsning om tomater i alla former och färger med svensken Åke Truedsson och vi såg verkligen fram emot detta. Nu var det bara ett litet hinder kvar. Min vän är nämligen rörelsehindrad och hade behövt ha rullstol med sej, vilket gjorde det så gott som omöjligt för oss att delta. Föreläsningen skulle hållas i andra våningen och var tillgänglig endast trappvägen. Vi fick veta att de gärna hjälper till och bär min vän upp för trapporna, men hallå! Tänk er själva att behöva bli uppburen av starka karlar och en massa folk står och tittar på.
Tänk så mycket byggnader det finns i Nykarleby och det inte gick att ordna nån annanstans fast jag flera gånger var i kontakt med arbisrektorn. Varför inte ordna på såna ställen som är anpassade för rörelsehindrade. Man blir så arg och besviken. Känns som min vän och andra med rullstol inte är välkomna.

Nåja vi struntade i Nykarleby och Åke och for på pizza och Brunbergs kyssar istället och jag tror vi fick det lika så bra. Vi hade en riktigt trevlig kväll och jag hoppas det inte tar allt för länge tills vi träffas igen.

1 kommentar:

  1. Det blev en jättefin kväll ändå. TACK min vän!!! Vi kan gärna göra om det...

    SvaraRadera