Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 februari 2011

Det är mycket nu


Känner mej aningen stressad,tiden flyger iväg och jag hinner inte riktigt med. Ibland känns det som dygnets timmar är för få för att hinna med allt det roliga.
Stessar på i arbetet för att hinna med så mycket. Dumt egentligen,min ena hand räcker gott och väl till de gånger jag blivit tackad för att jag stressar.
I dag kom jag hem för att blaska av mej och byta om för att fara till massören. Så skönt att lägga sej på britsen och tänka "gör vad du vill". Känna hur musklerna i en hårt arbetande rygg slappnar av. Sen är massören rätt trevlig och gör små kommentarer som att tänk vad tur du har ändå att det är i ryggen du har fel så det inte är i huvudet och ja dina knän, vad ska man säga om dem... de är ju som de är. Egentligen så stämmer allt han påstår så det är inget fel med det. Sen har vi intressanta diskussioner om gamla brudar, bestick,Hurtigrutten och om att stjäla granar. Det blir alltid en givande timme.

Syster och lilla Marie hälsade på en stund efteråt och jag fick min äggkorg som jag beställt från Nordljus.
Man kan ju ha allt annat än ägg i den tex lök eller frukt. Få nu se vad det blir.
Hälsade på hos mamma och Hasse en stund i kväll. Ibland är det så bråttom att vi knappt hinner träffas eller så arbetar vi olika.
Nu stupar jag i säng för det är en ny dag i morgon.

3 kommentarer:

  1. Tack för titten sa alltid moffa ja seir he sama ! mamm

    SvaraRadera
  2. Jag fick också massage i dag. Höll på att somna...
    Ser fram emot att få prata lite mera med dig i morgon kväll!/Gunilla

    SvaraRadera