Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 30 mars 2011

Ännu det här med att flyga


Ni förstår jag har lite svårt att släppa det här med att flyga. Skulle jag vilja glömma det en stund så har jag ju gubben som hjälper mej med att övervinna min rädsla genom att visa filmsnuttar på nätet om olika "bad landings". Han är ju mitt stora stöd här i livet.
Som kvinna har det uppstått ett problem som jag försökt lösa med mina flygvana arbetskamrater idag. Jag tänker på störtbågarna i vissa väl valda underkläder. Har förstått att det piper till för de flesta metalldelar. Så nu undrar jag vad som är bättre? Att ha skinnpåsarna hängandes till naveln och byxorna utan skärp nerhasade till knäna när man går genom kontrollen eller behålla allt på och låta det pipa tills det blir kortslutning i systemet? Det kommer inte att bli lätt vilketdera. Känner på mej att det kommer bli en rumba utan dess like och har funderat om jag borde kontakta Pedersöre när tv för filmning av en helt kvällsprogram.Nåja det viktigaste är att se världsvan ut.

Vet att det finns andra som haft det jobbigt på sina resor. När min mormor och hennes två systrar skulle med Sverigebåten för många år sen önskar jag så att jag varit en fluga i taket i deras hytt. De hittade nämligen inte stegen till den övre sängen och de kunde inte fatta hur nån menat att man kommer upp utan en sån. Men de gav sej inte så en slängde benet upp och de två andra knuffade på för allt vad tygen höll. Tror faktiskt jag skrattat ihjäl mej om jag varit med. Senare hittades stegen, de hade hängt sina jackor över den.

Vad lär vi oss av detta? Jo att vi alla är nybörjare nån gång och då får man göra det bästa av situationen.

5 kommentarer:

  1. tror nog att du kan lägga på dej störtbågarna,kan vara bra att ha när det blir skumpigt uppe i det blå!Jag har ju klarat mej fast jag har järnskrot i munnen.Det blir nog bra det där syster!

    SvaraRadera
  2. Ja där sa du nåt! Det kan ju vara de där luftgroparna. Kram på dej!

    SvaraRadera
  3. Dina sista ord är så kloka, man kan bara göra sitt bästa och vet du efteråt kommer du dansa runt av lycka, och det är en härlig känsla att se fram emot! :)

    SvaraRadera
  4. Jag har blivit tagen till sidan och fått visa upp allt i min överfulla handväska pga en nagelfil. Det var pinsamt, jag som inte ens filar naglarna!! Så mitt råd är lämna nagelfilen hemma :-)

    SvaraRadera