Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 mars 2011

Mars




Mars,frassmånad och första vårmånaden.
Jag får dessutom sätta in en ny månadsbild av min kära Cohen. Nu har jag tre bilder och sen när jag har tolv så ska jag rama in och få en supertavla av dem alla. Tack till DrHGuy som gör kalendern.

Ja det var visst den här veckan jag gladde mej åt att ha hem pojkarna. Nu sitter jag ändå ensam hemma. Patrik for med kompisar i morse till Vuokatti för att åka slalom men det är tänkt att de ska komma hem ännu i kväll. Fick precis ett meddelande om att en tio tiden i kväll borde de vara tillbaks.
Erik var igår kväll hos kompisar i Kållby och kom hem långt efter att jag somnat. När jag kom hem idag undrade han om jag kunde skjutsa till Purmo i kväll för en kompis där ville ha dit honom. Vad gör man inte för sina barn och enda chansen att träffa honom idag verkar ju bli i bilen. Så det blir en tur till Purmo ännu en gång i kväll. I morgonkväll lär det ska vara arbete och fotbollsträning så då har jag gjort upp egna planer. Kanske torsdagskväll då...
Klart jag förstår att de inte vill sitta hemma med mej, så otroligt bra att de har massor av kompisar.



Nu när jag ändå är på gång ska jag visa lite av min lilla samling Cohen cd:n lp:n och böcker. Har inte räknat hur många cd:n jag har men ca 15 borde det vara och så väntar jag så på den nya som kommer ut i höst nångång. Jättevackra låtar på den eftersom jag redan hört en del.



Här har jag en riktig raritet. Hans första lp skiva som han gav ut 1968 och den hittade jag på torgets loppmarknat under Jakobsdagarna 2009. Tänk vad man kan hitta! Jag var salig i flera dagar efteråt. Då hade vi ingen skivspelare så svärfar fick komma till undsättning och koppla i deras och så satt jag där och lyssnade med ett fånigt leende på läpparna. Skivan var i riktigt bra skick och tänk att flera låtar från den har han ännu med på sina konserter och folk kan dem och sjunger med.
Nåja det är ju ingen hejd på mej när jag får skriva om Cohen men det får räcka så för den här gången tills han igen ploppar upp på bloggen.

I kväll blir inte mycket gjort i och med taxiverksamheten och dessutom har jag varit och frissat till mej så det är inte särskilt mycket kvar av dagen. En tekopp framför tv och sen hämta hem Erik och gubben för att sen stupa i säng och vakna pigg och glad nästa morgon.

2 kommentarer:

  1. Cohen är fantastisk! Vår bröllopsvals var dance me to the end of love.

    SvaraRadera
  2. Wow! Bara för den skull kunde jag gifta mej en gång till.

    SvaraRadera