Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 mars 2011

Att hänga tavlor


Det är inte helt lätt att hänga tavlor. 29 st borde det ha blivit idag och så ska man tänka på att färgerna ska passa, vita ramar silvriga ramar bruna ramar alla ska ha skild plats. Riktigt bra blir det om nyanserna i tavlorna matchar. Att sen få dem att hänga rakt är inte det enklaste. Så när man svettats med en tavla dit högst upp kommer nån med antydan att den borde hänga si eller så. Alla har ju en egen åsikt. Vi hade i alla fall ingen tavla i golvet och det är ju skönt.
Så var det många åh och ah så bra den och den tavlan är och den är i en klass för sej och då rodnar man lite och det känns så där varmt i bröstet när man vet hur man våndats här hemma före och tänkt att i år har jag inte gjort en enda som jag är så där riktigt hundra med.
När sen namnlappar kommit på plats dukade vi fram festligheter och satt och mumsade på sött och salt och drack pommac och berömde oss själva för det måste man få ibland. Vi är faktiskt bokade till ett annat ställe om 1 år så det höjer ribban så smått.
Fick en massa goda råd om min första flygfärd och jag borde skrivit upp alla goda råd inför start och landning. Men hade jag följt alla fina råd tror jag att jag blivit blå i ansiktet av alla råd angående öron som slår igen. Vi har skrattat gott i kväll. Vilka härliga människor jag lärt känna genom kursen.

2 kommentarer:

  1. Visst är det svårt att hänga tavlor och svårt vad man ska ha på väggarna!

    Sv: Tänk vad det kan skifta i vårt avlånga land, var någonstans bor ni? Här har vi 12 grader ute idag men nätterna är fortfarande kalla.

    SvaraRadera
  2. Jag bor i Finland i Österbotten så vi är mycket längre norrut än er :)
    I går kväll hade vi värsta snöovädret här med flingor stora som tefat. Idag skiner solen,3 grader varmt med hård blåst. Vill ha vår nu!

    SvaraRadera