Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 17 mars 2011

Rund eller fyrkantiga


Har besökt goda vänner där det funderas över allt mellan bambinoblöjor o ch pendolinotåg. Kvällens röda tråd var för och nackdelar med runda och fyrkantiga mattallrikar. Nu har ingen av oss fyrkantiga men jag misstänker att det inom kort kommer att inhandlas till hemmet jag besökte för att noga testas. Kanske maten också smakar bättre på de fyrkantiga? Även mannagryn som lite bränt i botten kan få en pikant smak på dessa tallrikar. Ingen vet än. Måste testas.
Tittade på nyheter från Japan och kunde konstatera att våra "problem" var rätt obetydliga. Men faktum kvarstår att fyrkantiga passar bättre i köksskåpen som mannen noga räknat ut. Det kan vi väl alla hålla med om.

Ringde en yrvaken Patrik i Ungern i kväll efter att förgäves väntat på svar på sms som skickats för timmar sen. Ville veta att han överlevt flygresan för att lugna mina egna svaga flygnerver och visst hade han det och han hade inget emot att flyga igen och det är jag som mamma väldigt glad över för jag vill gärna ha hem honom igen. De var alla trötta efter att ha tillbringat natten i buss på väg ner till H:fors och sov några timmar på hotellrummet. Då ringer förstås jag, säkert den enda jobbiga hönsmamman...

1 kommentar: