Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 mars 2011

Söndagsfeelis


Kolla in vem som sitter och tittar ut genom fönstret när jag tog en sväng med kameran därute.

Så börjar en skön söndag igen gå mot sitt slut. En söndag som varit så som en söndag ska vara. Det betyder att jag inte egentligen gjort nåt vettigt. Ute i solen på förmiddagen och tanka ork till den nya arbetsveckan. Så har Vasaloppet gått och vi hade en bekant med i år så vi har kollat in lite extra och följt med personen i fråga via nätet. Jag har stickat en halsduk till min systerdotter som så snällt frågade moster om jag inte kunde sticka en åt henne. Så syster om du läser så är den klar att avhämtas.
Gubben överraska med att bjuda på mat i dag och det är nog det bästa en mamma och hustru kan få en söndag. Som tack har jag pannacotta på kylning till kvällskaffet istället.
Patrik har arbetat hela helgen och i dag var han bara hem och byta om och sen vidare på fotbollsträning. Ibland är det lite väl mycket och vi här hemma hinner knappt se honom, far till studierna ikväll eller i morgon igen. Erik är nu hemma i 4 veckor i.o.m praktiken men han har blivit så förkyld och det är lite synd nu när han ska ut i arbetslivet.

När jag var ute med kameran fick jag se nåt som blev som en knut i magtrakten på mej jag som snart ska upp i luften. Kan hända att det ser värre ut än vad det är men inte hjälper det mej.








Ja jag vet inte vad jag ska tro... Sen bara försvann det.

Nu till något roligare. Bob Geldof har en ny låt och den snurrar konstant i mitt huvud dessa dagar. En sån låt som jag riktigt går igång på. Den borde spelas flera gånger i radion om dagen så skulle jag producera mera.
Glad lättsam och medryckande.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vasaloppet är över. Nöjd och glad ringde han hem. Kommer själv hem i natt. Bra för jag tycker INTE om att sova ensam.
    Sonen här är också förkyld.Hans arbetsgivare har magafari så de hamnar att arbeta in senare. Annars forts det mesta som vanligt. Ha det gott! Kram/Gunilla

    SvaraRadera
  2. Madelen blev jätteglad o undrade om inte vi kan hämta halsduken genast. Vi ska till mommos på tisdagkväll så då kanske vi kan avhämta halsduken?Tusen TACK!

    SvaraRadera
  3. Gunilla: Bra att du har honom hemma igen.Erik gilla sin praktikplats,det är tur.



    Syster: Bara att komma och hämta.

    SvaraRadera