Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 mars 2011

Linneas tavlor


Har besökt Linnea Ekstrands utställning idag. Den som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag sa åt gubben före att jag är som ett barn på julafton. Besviken blev jag absolut inte den var över all förväntan.  Tror jag räknade till 33 tavlor i akryl olja och akvarell.
Den som tilltalade mej allra mest var den jag har på bild och jag tror det är för de varma färgernas skull. Sms:ade Linnea att bara vi vinner på lotto ikväll så slår vi till. Den var stor och fin och jag såg framför mej hur bra den skulle ta sej ut med den svarta lädersoffan jag så önskar mej.
Men alla var så otroligt fina och utställningen har satt igång min kreativa sida av hjärnan. Just det här med blandteknik som många av hennes tavlor var. Att använda gamla spetsar tapeter och band och få till en helhet i en tavla. Har fått ärva målargrejer av finaste Ruth och där finns papper för akryl och på vinden borde det finnas strukturtapeter som blivit över. Hittar jag inte det kan det fort gå så att jag går lös på väggarna här hemma. En liten bit här,en där. T.o.m akrylfärg har jag så det måste absolut testas.
Har ni det minsta lilla intresse för konst så ta er till Nykarleby och Rådhusgalleriet för det är det väl värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar